Maak van uw reistijd
efficiënte werktijd
info@taxicentrumhengelo.nl
+31 (0)6 - 412 307 68

Taxi Groningen airport

Onze luchthaven taxi service is betrouwbaar & veilig door heel Nederland . Wij bieden geen deeltaxi aan maar prive vervoer. Met onze Taxivervoer is onze Airport service vanaf 3 personen vaak ook goedkoper dan een deeltaxi . Onze Airport taxi service en onze taxicentrale zijn 24 uur per dag , 7 dagen per week , 365 dagen per jaar beschikbaar.

Taxi (1 t/m 4) + bagage

Ontspannen vervoerd worden naar Groningen Airport Eelde?
Taxi Centrum Hengelo kan uw rit verzorgen van en naar Luchthaven Groningen. Het tarief is afhankelijk van uw plaats van vertrek en bestemming. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis met de Taxi Groningen airport € 249,- en een retourtje € 449,-. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een rit van Hengelo naar vliegveld Groningen eelde.

Goedkope Taxibus naar Groningen airport Eelde  (5 t/m 8) + bagage

Bent u met een grotere groep dan kunt u met de Taxibusje van Taxi Hengelo vervoert worden van en naar Groningen eelde airport. De prijs is gemiddeld voor een enkele reis naar airport Groningen met de Taxibusje is € 299,- en een retour taxibusje €695,-. Voor vragen over de tarieven, reservering, aantal personen en bagage kunt u gerust contact opnemen met ons via 06 - 41 23 07 68 of via het contactformulier

Bent u op zoek naar een goedkope taxi Enschede Bel de Taxicentrale via 06 - 41 23 07 68 Wij hanteren geen speciaal nachttarief of avondtarief. Full taxi service  in Enschede.

Taxi Centrum Hengelo